Продуктова категория

Свържете се с нас

Шандонг Renfeng специални материали Ко, ООД

Добави: № 1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Шандонг, Китай 256407

Тел: 86-533-8690983, 8688836

Факс: 86-533-8690158

Имейл:zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web:www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Производствена технология на хартия с високо прецизно филтриране на горивото

- Jun 27, 2017 -

Производствена технология на хартия с високо прецизно филтриране на горивото

Общият горивен филтър използва структура за сгъване на звездовидна филтърна хартия, в този тип горивен филтър вътре, сгъваема филтърна хартия и пластмасов или метален филтър в двата края на връзката, маслото във филтъра след външната стена през слоевете филтър филтър хартия за да стигнете до центъра, изчистване на изтичането на гориво. Горивна филтърна хартия Тази филтърна хартия обикновено използва хартия с гофриран филтър за гориво.

Най-висок клас двигател е използването на високо прецизна филтърна хартия, винтов горивен филтър и звезда филтър за гориво, филтърна хартия опакована в централната тръба, използване на пространството е висока, в същия размер пространство, може да побере по-голям от филтърната площ, обикновено 3 пъти по-голяма от звездата филтър. След вкарването на отработеното масло, филтърът за филтър за гориво се филтрира директно през филтърната хартия, а частиците на примесите се задържат в изкопа на филтърна хартия. Този резултат на горивния филтър е по-добър, може да направи горивния филтър по-точен.

Високопрецизна филтърна хартия основно съдържание на изследване: ① пулпа суровина избор на материал; ② параметри на процеса за определяне; ③ избор на бръчка скрепер; ④ селектиране на влажна сила; ⑤ приложение срещу водни съединения.

1, съотношението на процеса:

(1) Дъбова рибна иглолистна пулпа 50%;

(2) Bowater (Po Shui) Иглолистен дървен материал 50%;

(3) дозировка на агента за здравина: 5% (върху сухата пулпа);

(4) Устойчивост на повърхностна вода (концентрация 6%): 20%

2, параметрите на процеса за определяне

За да се вземе предвид якостта на хартията, размерът на порите, пропускливостта на връзката между целулоза също трябва да бъдат необходими за потапяне. Подходяща степен на удар, благоприятства за осигуряване на адхезия между влакната, но също така и за намаляване на максималния размер на порите. След многократно сравнение ние вярваме, че когато целулозата се рефинансира на 17 ° СР, хартията на индикаторите е най-близка до изискванията, филтър за филтър за гориво и в крайна сметка се определят параметрите на пулпа на 17 ° SR, мокро тегло 9-10g.

3, селектиране на бръснещи стъргалки

Филтърните бръчки за хартия са предназначени главно за увеличаване на ефективната площ на филтъра на филтъра и хартията има голям брой канали, които могат да поберат повече замърсявания, за да удължат експлоатационния живот на филтъра. Определяне на дълбочината на бръчките е дебелината на крепващото острие и ъгъла на бръчките. Чрез действителното производство на детекция на шарки, когато дебелината на острието на бръчките е 1.0 мм, ъгълът на бръчки е 25 градуса, дълбочината на бръчицата на филтърната хартия отговаря на изискванията.

4, приложение срещу водни съединения

Друга филтърна хартия през повърхността на нанасяне на водоустойчива смола, така че хартията да има достатъчна якост и водоустойчивост, за да се осигури последващ обработващ филтър. Въпреки това, прецизно филтърна хартия преди машината за оразмеряване е набръчкана, ако общата технология за оразмеряване на повърхността на филтърната хартия, повторното импрегниране на филтъра за филтриране на гориво от анти-водни съединения, бръчките ще изчезнат или по-леки. Така че как да нанесете водоустойчив каучук на хартия, за да станете високотехнологичен ключ за производството на филтърна хартия. В много отношения, използването на повърхностен спрей метод за прилагане на анти-водни съединения, и постигна добри резултати.

4, прецизна филтърна хартия:

(1) повърхността на филтърния слой се разпръсква равномерно със слой от високоякостен и маслен устойчив латексов слой, който увеличава здравината, твърдостта и маслената устойчивост на филтърната хартия, подобрявайки прецизността на филтрацията и продължителността на живота.

(2), използвайки метода за изсушаване на пътя с горещ въздух, за да се поддържа пропускливостта на филтърната хартия и свободната дебелина, филтърът за гориво след сушене значително се подобри.


Related Products